Nieuwsarchief

Afscheid Shareen

shareen afscheid

Shareen gaat het emoTOS onderzoek helaas verlaten. Zij heeft een mooie nieuwe baan gevonden als orthopedagoog bij Kentalis. Een kans die ze niet kon laten liggen! We zullen haar missen: haar inzet, enthousiasme en haar ervaring met alle kinderen en jongeren met TOS. Wij wensen haar veel succes en plezier met haar nieuwe baan! Lees hier de ervaring van Shareen:

In augustus zal ik afscheid nemen van het EmoTOS project. Met veel plezier heb ik aan deze mooie studie meegewerkt! Voor het onderzoek ben ik bij velen van jullie thuis geweest of langs geweest op school. In de afgelopen 2 jaar heb ik veel van jullie meerdere keren gezien en zien groeien. Altijd leuk om te zien hoe groot jullie waren geworden! Ik kon ook wel merken dat jullie gegroeid waren in jullie taalvaardigheden. En omdat we elkaar vaker zagen, heb ik met vele van jullie leuke gesprekjes gehad over van alles; hoe het is om TOS te hebben, wat je van school vindt, maar ook over hobby’s en populaire You Tube filmpjes.

Nu ga ik een nieuwe uitdaging aan; verder aan de slag als orthopedagoog bij Kentalis. Hier heb ik veel zin in, ook al ga ik het EmoTOS project missen. Het EmoTOS onderzoek loopt gewoon door. Hier zal Neeltje samen met de studenten verder aan werken. Ik wil jullie graag bedanken voor jullie hartelijkheid!

Groetjes van Shareen